Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Jobu Design schommelkoppen - de gimbal head voor de natuurfotograaf

Voor een natuurfotograaf die met flinke telelenzen werkt is alles wat stabiliteit en snelheid bevorderd zeer welkom. Dat een stevig statief onontbeerlijk is wisten we allemaal al wel maar er is meer nodig om de puntjes op de i te kunnen zetten.

Wolven op de Veluwe, een onverwachts weerzien

Het is een warme avond in augustus. Prima weer voor een korte broek en T-shirt, maar toch zijn al mijn ledematen bedekt. Ik wil niet gezien worden en zit te wachten op wat komen gaat. De 600 mm/F4 staat tegen de wind in opgesteld zodat de dieren me niet kunnen ruiken.

Synchronisatietijd flitser corrigeren met een VND-filter tijdens een fotoshoot

Portret/trouwfotografen gebruiken een VND-filter om overbelichting te corrigeren om een snellere sluitertijd te kunnen gebruiken zonder dat de synchronisatietijd van de flitser problemen geeft.

Het Leofoto Mr. Q statief - Compleet, flexibel, prachtig!

De Leofoto Mr. Q is misschien niet een statief waar een startende fotograaf in eerste instantie naar zal kijken, maar als ze dat wel zouden doen zou ze dat een hoop ergernis en geld besparen.

PolarPro Quartzline FX – Cinema-Ready Effect filters

Ze waren al beschikbaar voor het Basecamp Matte Box systeem, maar nu heeft PolarPro ook speciale cinema-ready effect filters uitgebracht om op je objectief te schroeven. Maak kennis met de vier PolarPro Quartzline FX filters: GoldMorphic, BlueMorphic, Mist en Mist Heavy!

Het Leofoto LS-285C Carbon statief testen in IJsland

Als reislustige landschapsfotograaf zoek ik naar de perfecte balans in een statief. Mijn definitie hiervan is licht genoeg om mee te nemen op een flinke wandeling van meerdere uren, maar stevig en zwaar genoeg om stabiel te staan onder alle omstandigheden.

De middenzuil van een statief horizontaal gebruiken – Leofoto Urban

De Urban-statieven worden gezien als reisstatieven door hun karakteristieke specificaties: ze hebben een veelzijdige werkhoogte en zijn super compact en licht van gewicht. Door een tilt adapter aan deze toch al erg breed inzetbare statieven toe te voegen worden ze ook interessant om op andere creatieve manieren te gebruiken.

Zo verwijder je stofdeeltjes van je camerasensor met Sensor Swab

Iedere fotograaf met meerdere lenzen in zijn of haar arsenaal heeft er ongetwijfeld ooit last van gehad; een stofdeeltje of ander vuil heeft zich op de sensor genesteld. Met de Sensor Swab Survival Kit van Photosol maak je veilig en zelfstandig je sensor op elk gewenst moment schoon.

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.

Artikelen 1 tot 9 van 123 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14